Назад
Створене в лабораторії м'ясо скоро з'явиться на прилавках магазинів

Навигация по разделу

створене в лабораторії м'ясо скоро з'явиться на прилавках магазинів

Агентство продовольства Сінгапуру схвалило продаж курятини від американської компанії Eat Just, яка створила його в лабораторних умовах. Про це повідомляє Businesswire.

Штучну курку використовуватимуть для виробництва нагетсів. Спочатку вона з'явиться під брендом Good Meat в ресторанах, а потім і на полицях магазинів.

цікаво! жовток всередині сирого яйця завжди знаходиться на однаковому видаленні від усіх боків шкаралупи.

Щоб отримати продукт, фахівці компанії шляхом біопсії вилучили клітини курей, а потім культивували їх в біореакторах, з'єднавши з запатентованою сумішшю амінокислот, білків, мінералів, цукрів, солей та інших поживних речовин. Вихідні клітини отримують з м'язових тканин живої птиці, а додані в реактор поживні речовини — з рослин.

Курятина из пробирки

Виробник стверджує, що штучна курятина за поживністю не поступається звичайному м'ясу, але при цьому має ще й вагому перевагу: при її виробництві не використовуються антибіотики. У компанії стверджують, що культивована курка буде коштувати дорожче натурального варіанту, але з ростом виробництва Eat Just планує знизити ціни. Треба сказати, що Сінгапур став першою країною, яка схвалила продаж штучного м'яса.

Читайте також:


Зараз читають
Кролячий пух: сорти, методи стрижки, зберігання, пряжа з вовни
Кролячий пух: сорти, методи стрижки, зберігання, пряжа з вовни
Кролячий пух: визначення якості; породи, актуальні в галузі; методи збор ...
Годування кроликів: чим не можна годувати, а чим можна
Годування кроликів: чим не можна годувати, а чим можна
Особливості раціону кроликів: що можна і що не можна давати вухатим. Умо ...
Скільки потрібно варити буряк, як швидко зварити буряк, рецепти
Скільки потрібно варити буряк, як швидко зварити буряк, рецепти
Як швидко і смачно зварити буряк: на вогні, на пару, в мікрохвильовці аб ...
Томат Апельсин: фото, опис, характеристика, врожайність, вирощування сорту
Томат Апельсин: фото, опис, характеристика, врожайність, вирощування сорту
Все про томати «Апельсин»: характеристика і опис сорту з фото, основні а ...
Коли краще і як правильно садити часник: восени (під зиму) або навесні?
Коли краще і як правильно садити часник: восени (під зиму) або навесні?
Поради з підготовки грунту, посадки і зберігання часнику, щоб отримати х ...
Хвороби рододедронів: опис, лікування, профілактика, фото
Хвороби рододедронів: опис, лікування, профілактика, фото
Хвороби рододендронів: якщо сохнуть листя, покриваються плямами стебла, ...
Толстянка: як сформувати крону грошового дерева
Толстянка: як сформувати крону грошового дерева
Толстянка: чи потрібно формувати крону і як правильно це робити. Обрізка ...
Новое youtube видео