студенти Королівського аграрного університету випускають рожеве вино
Студенти Королівського аграрного університету Великобританії (RAU) випустили нову версію свого вина Cotswold Hills, відзначену численними нагородами. Тепер вино рожеве.
Соціальне підприємство RAU Cotswold Hills пропонує студентам можливість дізнатися про управління виноградниками, сортах винограду , виробництві вина, маркетингу та фінансах, а також допомогти з збиранням врожаю .
Ділянка площею 2,6 га використовується для навчання студентів на курсах з виробництва продуктів харчування, бізнесу та сільському господарству , вирощування та збору врожаю.
40 рядів виноградних лоз містять в основному виноград Ортега, з невеликою кількістю сортів Сейвал Блан, Бахус і Шардоне.
Вино, яке продається під брендом університету Cotswolds Hills, вже в наявності в 75 торгових точках, включаючи Gloucester Services і Midcounties Co-op.
Нове рожеве вино було виготовлено на винограднику «Три Хори» в Глостерширі випускником RAU Мартіном Фоуксом. Як і у випадку з сухим білим, на етикетці, створеній випускницею Софі Коттон О'міара, зображені твори мистецтва. Вважається, що рожеве вино має ніжний смак і виробляється з винограду Рондо.
Виручка від продажу нового напою Cotswold Hills піде на підприємницьку програму RAU, щоб допомогти студентам, які бажають почати свій власний бізнес.
Патрік Лейн, студент першого курсу бакалавра RAU та керівник відділу роздрібної торгівлі в Cotswold Hills, сказав:»я дуже радий, що у нас зараз є фруктове рожеве вино в нашому асортименті, тим краще, що воно якраз до літа".
Читайте також:
- Починаючи з 30 квітня 2020 року, Європейська комісія опублікувала Регламент про дійсність дозволів на посадку і різних надзвичайних заходів для прибирання в разі планованої пересадки лози.
- Міністерство сільського господарства, продовольства і лісового господарства Болгарії готує нові антикризові заходи для виробників вина - сектора, порушеного епідемією коронавірусу.
- Великий результат був досягнутий у Всесвітній день вина : вина Irsai Oliver пройшли тестування продукту Supermenta в Національному управлінні з безпеки харчового ланцюга (Nébih) з точки зору авторитету, лабораторії та популярності.