Назад
Карантин розширює Галузевий кругозір

Навигация по разделу

Карантин розширює Галузевий кругозір

Кількість нових студентів, які підписалися на програму навчання м'ясним стравам (MEP) AHDB, збільшилася на 50% з моменту введення карантину у Великобританії.

Мало того, що більше підписується на програму, але і більше витрачають свій час, щоб завершити її.

цінність баранини визначає відсоток жирності.

Загальнонаціональна блокування змусила більшу частину м'ясної промисловості закрити магазини, однак, багато хто користується можливістю освіжити свій досвід в області м'яса за допомогою безкоштовного онлайн-інструменту.

Ініціатива, що об'єднує освіту та промисловість, також допомогла впровадити MEP у віртуальні класи у багатьох університетах та коледжах.

Карантин расширяет отраслевой кругозор

Мюррей Чепмен з First Contact Chefs сказав:»це фантастичні ініціативи, що приносять користь всім студентам і кухарям, яку ми досягнемо не тільки через освіту, а й через натхнення".

Програма призначена для м'ясників, постачальників м'яса, шеф-кухарів, щоб просувати і відточувати свої навички. Перш за все, надаючи практичні і теоретичні Обробні матеріали по яловичині , баранині і свинині, а також навички приготування їжі, щоб запропонувати оптимальний досвід обслуговування клієнтів.

Карантин расширяет отраслевой кругозор

Багатство ресурсів, від надихаючого меню до посібників з харчування, доповнюють програму, і все це з метою допомогти промисловості максимально підвищити цінність своєї продукції та бізнесу.

Менеджер з розвитку програм AHDB і головний м'ясник Дік Ван Леувен сказав: "програма була запущена в 2016 році, щоб допомогти привнести настільки необхідні навички та досвід в м'ясну промисловість. Минуло 4 роки, і ми отримали майже 9 000 сертифікатів, а це ще 9 000 експертів з м'яса, здатних отримати максимальну користь зі своєї чудової продукції і допомогти вести бізнес».

Читайте також:


Зараз читають
Біологічні та господарські особливості великої рогатої худоби
Біологічні та господарські особливості великої рогатої худоби
Господарсько-біологічні якості великої рогатої худоби: зовнішній вигляд ...
Вирощування томатів в теплиці і відкритому грунті: яке має бути відстань між помідорами при посадці кущів
Вирощування томатів в теплиці і відкритому грунті: яке має бути відстань між помідорами при посадці кущів
Кущі томатів, ВИРОЩУВАННЯ: яку відстань залишати між помідорами при поса ...
Лихнис, або зорька: посадка і догляд у відкритому грунті
Лихнис, або зорька: посадка і догляд у відкритому грунті
Лихнис посадка і догляд у відкритому грунті, обрізка, підгодівля. розмно ...
Як боротися з основними шкідниками ялини, догляд за ялиною в саду
Як боротися з основними шкідниками ялини, догляд за ялиною в саду
Як боротися з основними шкідниками ялини, догляд за ялиною в саду
Садові лавки своїми руками, кращі ідеї
Садові лавки своїми руками, кращі ідеї
Садові лавки своїми руками, кращі ідеї
Фруктові сади Угорщини постраждали від морозів
Фруктові сади Угорщини постраждали від морозів
До середини травня щонайменше 40% виробництва фруктів постраждало від ру ...
Новое youtube видео