Карантин розширює Галузевий кругозір
Кількість нових студентів, які підписалися на програму навчання м'ясним стравам (MEP) AHDB, збільшилася на 50% з моменту введення карантину у Великобританії.
Мало того, що більше підписується на програму, але і більше витрачають свій час, щоб завершити її.
Загальнонаціональна блокування змусила більшу частину м'ясної промисловості закрити магазини, однак, багато хто користується можливістю освіжити свій досвід в області м'яса за допомогою безкоштовного онлайн-інструменту.
Ініціатива, що об'єднує освіту та промисловість, також допомогла впровадити MEP у віртуальні класи у багатьох університетах та коледжах.
Мюррей Чепмен з First Contact Chefs сказав:»це фантастичні ініціативи, що приносять користь всім студентам і кухарям, яку ми досягнемо не тільки через освіту, а й через натхнення".
Програма призначена для м'ясників, постачальників м'яса, шеф-кухарів, щоб просувати і відточувати свої навички. Перш за все, надаючи практичні і теоретичні Обробні матеріали по яловичині , баранині і свинині, а також навички приготування їжі, щоб запропонувати оптимальний досвід обслуговування клієнтів.
Багатство ресурсів, від надихаючого меню до посібників з харчування, доповнюють програму, і все це з метою допомогти промисловості максимально підвищити цінність своєї продукції та бізнесу.
Менеджер з розвитку програм AHDB і головний м'ясник Дік Ван Леувен сказав: "програма була запущена в 2016 році, щоб допомогти привнести настільки необхідні навички та досвід в м'ясну промисловість. Минуло 4 роки, і ми отримали майже 9 000 сертифікатів, а це ще 9 000 експертів з м'яса, здатних отримати максимальну користь зі своєї чудової продукції і допомогти вести бізнес».
Читайте також:
- Рітейлери звинувачуються в нездатності запастися яловичиною під час великий британський тиждень яловичини.
- Британські ЗМІ повідомляють, що румунські робітники прилітають літаком до Великої Британії в умовах кризи через нестачу сезонних сільськогосподарських робітників.
- Національна асоціація виробників овець (NSA) попереджає, що вона з кожним днем все більше турбується про ринкові ціни і про вплив Covid-19 на фермерські спільноти Великобританії.