в Іспанії ростуть продажі карликових фруктових дерев
Іспанська компанія Плантінова випустила маленькі фруктові дерева на ринок 7 років тому. З тих пір обсяг їх продажів значно зріс.
Програма Fruit Me почалася з невеликого персикового дерева . Хоча дерева маленькі, плоди нормального розміру. "Це завдяки мікропрививці, техніці, яку використовує наш партнер, що спеціалізується на щепленні фруктів ", - кажуть у компанії.
Іншою відмінністю є спеціально розроблений кореневий кульку і відібраний стебло, який робить дерево досить сильним, щоб процвітати в холодному кліматі і витримувати надмірне і недостатнє зрошення споживачами.
«дерева підходять для кліматичних умов, де температура падає до -15°С. тому і в країнах Центральної та Північної Європи споживачі можуть вирощувати персики , мигдаль і інші фрукти і насолоджуватися ними"»
З моменту їх появи продажі різко зросли. Споживачів приваблює розмір дерева, той факт, що його можна вирощувати в горщику, воно самозапилюється, має декоративне суцвіття і дає плоди в перший рік в поєднанні з тенденцією вирощування власних фруктів навіть в невеликих приміщеннях. Ось деякі з причин зростаючого попиту.
Тепер, після п'яти років зростання продажів, попит на невеликі фруктові дерева залишився стабільним. Тим не менш, Мигдальне дерево і крижаний персик стають все більш популярними.
" міський інтерес і тенденція до споживання суперфруктів є частиною цього успіху», — говорить Вейс. "Маркетинг соціальних мереж, звичайно, також дуже важливий для цього продукту"»