На Донеччині родина створила бізнес на Джемі з волоських горіхів
Створивши сторінку в Facebook під назвою "ажур-конфітюр", сіра і Саргіс Артюнян почали продавати варення з волоських горіхів, створене за сімейним рецептом. Ласощі стало настільки популярним, що замовлення стали надходити з різних куточків України.
На думку сімейства, це варення зможе об'єднати країну і є надія, що варення та інша домашня продукція будуть відправлятися на експорт. Горіховий джем зараз подають в різних закладах Києва, а сім'я ще вирішила готувати варення з чайної троянди і шовковиці.
Зараз читають
Губернаторські гуси: опис породи, фото, Догляд та утримання
Гуси губернаторської породи: історія походження, характерні особливості, ...
Щеплення для курей: як проводити вакцинацію, щорічні та одноразові щеплення
Вакцинація курей в домашніх умовах: чи варто робити, якими способами вво ...
Пікантний гострий маринований болгарський перець на зиму: рецепт по-вірменськи
Готуємо на зиму пікантний болгарський перець по-вірменськи: покроковий р ...
Лантана: правила догляду і розмноження в домашніх умовах
Лантана: опис рослини, умови вирощування, особливості догляду, шкідники ...
Як виростити огірки "Герман F1": кращі поради від агрономів
Огірки «Герман F1»: загальна характеристика гібрида, посадка насіння і д ...
Иберис вічнозелений: головні правила посадки та догляду
Иберис вічнозелений: головні правила посадки і ухода
Американські фермери вводять тренд на пухнастих курей
За останньою інформацією ЗМІ, в США стало популярним розводити гламурних ...