На Донеччині родина створила бізнес на Джемі з волоських горіхів
Створивши сторінку в Facebook під назвою "ажур-конфітюр", сіра і Саргіс Артюнян почали продавати варення з волоських горіхів, створене за сімейним рецептом. Ласощі стало настільки популярним, що замовлення стали надходити з різних куточків України.
На думку сімейства, це варення зможе об'єднати країну і є надія, що варення та інша домашня продукція будуть відправлятися на експорт. Горіховий джем зараз подають в різних закладах Києва, а сім'я ще вирішила готувати варення з чайної троянди і шовковиці.
Зараз читають
Масло чорного кмину: корисні властивості і протипоказання, користь і шкода для чоловіків і жінок
Масло чорного кмину: від чого допомагає і як застосовувати, народні реце ...
Альтернаріоз томатів: як боротися з сухою плямистістю на листках
Все про альтернаріоз томатів: опис захворювання, збудник, причини і перш ...
Коли і як правильно садити кабачки у відкритий грунт
Коли садити кабачки у відкритий грунт навесні: визначення дати, вибір мі ...
Володимирський ваговоз-масивніша порода коней
Важкоупряжні породи, в народі звані «ваговозами», є однією з наймасивніш ...
Кращі поради по обрізці винограду восени
Обрізання винограду-це традиція, але і технологія, що дозволяє збільшити ...
2020 рік для агропродовольчої торгівлі ЄС
У січні 2020 р. ТОРГІВЛЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЮ та харчовою продукцією ЄС ...
Міжвидове схрещування від компанії Syngenta Flowers дає унікальні рослини
Протягом багатьох років Syngenta Flowers старанно працювала над міжвидов ...