угорці вживають мало овочів і фруктів
Більше половини угорців витрачають менше 9,1 долара на тиждень на споживання овочів і фруктів .
Це тривожна проблема громадського здоров'я. Однак, якби угорські фермери могли скористатися Інтернетом, жителі могли б купити набагато більше продукції, ніж з полиць супермаркетів.
Все це було виявлено в ході опитування 32 000 чоловік на початку 2020 року, який за ініціативою About.com вивчив структуру споживання угорцями фруктів і овочів. Мета засновників угорського стартапу-оголосити проблеми сільських виробників до того, як їх становище стане абсолютно неможливим.
Сьогодні навряд чи варто вирощувати овочі та фрукти в домашніх умовах: тільки 30% роздрібної ціни йде в кишені фермерів. За словами засновників, ця формула є оборотною, і виробники можуть легко керувати до 70% роздрібних цін. Там буде багато попиту на товари, вирощені в селах.
Майже три чверті населення міста хотіли б купувати продукти безпосередньо у виробників на недільний обід або ранковий овочевий коктейль.
Пряма мова: "Покупки в Інтернеті могли б допомогти в цьому плані, оскільки у всіх вже є смартфон. Тоді що завадило б угорським дрібним виробникам рекламувати свої товари в Інтернеті», - запитує Сілард року, засновник greengrocery.com.
Пряма мова: "якби невелика ферма сільської людини мала достатню підтримку, він міг би навіть обробити те, що він виробив. Це могло б бути комерційно доступним, не Західне варення , заповнене консервантами. Тоді всі будуть набагато більш задоволені своїм життям", - додав він.
Читайте також:
- В Угорщині посилять контроль за виробництвом нелегального вина.
- Закон 2012 року передбачає, що повинна бути забезпечена постійна поставка продуктів харчування . Навіть якщо карантин встановлений де завгодно. Закон прагне досягти цього шляхом продовження діяльності стратегічно важливих харчових компаній.
- Угорський САДІВНИЧИЙ сектор має дуже значний потенціал для розвитку, досягаючи всього 30-40% протягом багатьох років.