Агропродовольча економіка Угорщини готова до пандемії, включаючи коронавірус
Закон 2012 року передбачає, що повинна бути забезпечена постійна поставка продуктів харчування . Навіть якщо карантин встановлений де завгодно. Закон прагне досягти цього шляхом продовження діяльності стратегічно важливих харчових компаній.
Якщо держава вважає, що постачання продовольства в країні знаходяться під загрозою, вона втручається в життєво важливе підприємство і не дозволяє йому закритися, намагаючись досягти цього за будь-яку ціну.
Відтепер основною метою є не прибуток компанії, а безперебійне постачання продовольством країни. З сільськогосподарської точки зору, тільки ферми певного розміру можуть бути класифіковані як життєво важливі.
На бойнях ссавців для досягнення такого статусу потрібно обробка тварин не менше 450 одиниць в день. В птахівництві забійні потужності компаній повинні досягати мінімального рівня на птицю, тому необхідна мета-переробляти не менше 50 000 курчат -бройлерів, 7 000 індичок або 4000 водоплавних птахів в день.
У разі виробництва оброблених м'ясних продуктів ліміт повинен бути не менше 150 тонн в день і 100 тонн - в разі молочних продуктів.
Цільове значення для компаній, що займаються овочевими та хлібобулочними виробами, засноване на значеннях попереднього року. Середній обсяг виробництва в галузі переробки фруктів і овочів має становити 50 000 тонн, 60 000 тонн – у борошномельній галузі та 100 000 тонн у хлібопекарській промисловості.
Читайте також:
- Угорський САДІВНИЧИЙ сектор має дуже значний потенціал для розвитку, досягаючи всього 30-40% протягом багатьох років.
- Відсутній контроль виробника проти Ralstonia solanacearum, який викликає бактеріальне в'янення і коричневу гниль у картоплі в Угорщині
- В Угорщині посилять контроль за виробництвом нелегального вина.