Назад
В'єтнамські студенти створюють біорозкладана посуд з картоплі

Навигация по разделу

В'єтнамські студенти створюють біорозкладаний посуд з картоплі

Два студенти з сайгонського університету економіки та фінансів, В'єтнам, створили біорозкладані продукти з картопляного крохмалю, намагаючись скоротити використання одноразових пластикових виробів.

Нонг Ван Пхук і Онг Нгуен Сюан Тронг — студенти четвертого курсу, що спеціалізуються в області ділового адміністрування та міжнародної торгівлі.

Раніше цього року школа Phưcc провела конкурс бізнес-ідей, в якому взяли участь студенти. Одна з цілей полягала в тому, щоб зменшити негативний вплив пластикових відходів на навколишнє середовище.

Вьетнамские студенты создают биоразлагаемую посуду из картофеля

Поки вони шукали ідею для Конкурсу Phưcc, один зі студентів помітив учениць, які їли рисовий папір, що нагадує пластик. Потім він подумав, Чи можна використовувати рисовий папір замість пластику для виготовлення пакетів.

Phưcc і Trọng почали експериментувати з кукурудзяним крохмалем і крохмалем маніоки, але етто було безуспішно. Після цього вони виявили, що крохмаль, витягнутий з картоплі , Може бути використаний для виробництва Біорозкладаних пакетів. Картопляний крохмаль змішують з водою і гліцерином для створення суміші.

Вьетнамские студенты создают биоразлагаемую посуду из картофеля

Студенти варили суміш до тих пір, поки вона не загусла, а потім вилили її в форми, які залишали для природного висихання на сонці на один день. Біорозкладані пакети з картопляного крохмалю корисні, але можуть зберігати тільки сухі предмети.

З картопляним крохмалем студенти також виробляли ложки і маленькі миски, які можна використовувати в гарячій або холодній воді протягом 30-45 хвилин.

Вьетнамские студенты создают биоразлагаемую посуду из картофеля

При зберіганні при відповідній температурі продукти зберігаються до року. Тронг сказав:»Наші продукти легко розкладаються протягом 3-5 місяців і абсолютно безпечні для тих, хто їх використовує".


Зараз читають
Солодкий перець «Фламенко f1»: характеристика і опис сорту, посадка і догляд, переваги і недоліки
Солодкий перець «Фламенко f1»: характеристика і опис сорту, посадка і догляд, переваги і недоліки
ВИРОЩУВАННЯ солодкого перцю «Фламенко f1»: вимоги до грунту, посів насін ...
Англійська Паркова троянда, сорт
Англійська Паркова троянда, сорт "Пілігрим": опис, фото
Англійська Паркова троянда «Пілігрим»: опис квітки. Особливості посадки ...
Обробка винограду перед укриттям на зиму: чим обприскувати виноград восени
Обробка винограду перед укриттям на зиму: чим обприскувати виноград восени
Правильна обробка винограду перед укриттям на зиму. Чим краще обприскува ...
Волошка: рецепти, лікувальні властивості і протипоказання
Волошка: рецепти, лікувальні властивості і протипоказання
Все про волошці лікувальному: якими властивостями володіє, коли і кому р ...
Підбірка найпопулярніших видів рудбекії
Підбірка найпопулярніших видів рудбекії
Підбірка найпопулярніших видів рудбекии
Сучасник стародавнього овоча – огірок сорту «Герман»
Сучасник стародавнього овоча – огірок сорту «Герман»
Огірки вже давно перестали бути чимось таким у наших регіонах, адже виро ...
Виробництво риби в Тюрінгії скоротилося
Виробництво риби в Тюрінгії скоротилося
У минулому році 60 компаній аквакультур у Тюрінгії справили 727 тонн риб ...
Новое youtube видео