Назад
На осінь запланований Фестиваль ковбас Csaba

Навигация по разделу

на осінь запланований Фестиваль ковбас Csaba

Цього року 22-25 жовтня планується провести 24-й фестиваль ковбаси Csaba в CsabaPark. Директор фестивалю Шандор Хегелі сказав про це на перших загальних зборах клубу ковбас Csaba, де його переобрали президентом.

Шандор Хегелі зазначив, що захід буде проводитися відповідно до чинного законодавства. Цілком можливо, що фестиваль буде проходити інакше, ніж раніше, у організації залишиться менше часу, і невідомо, як і скільки гостей можна прийняти.Немецкий мясник Йоханн Георг Ланер вважається, що сосиску винайшов німецький м'ясник Йоханн Георг Ланер.

Керівництво клубу також було обрано на загальних зборах. Валерія Корім знову стала керуючим головою, члени правління: Дьюла Лугоші, Бела Прохаска, Шандор Борка, Міклош Мешес, Чаба Гаал, Арпад Бондар і Шандор Хорват.Производство колбас

Шандор Хегелі підкреслив, що виробництво ковбас залишається в центрі клубного життя.Производство колбас

У той же час планується створити майстерню, де всі бажаючі можуть познайомитися з тонкощами ковбасного виробництва, використовуючи традиційні інгредієнти і спеції, але за допомогою найсучасніших інструментів. Таким чином, якість продукту може бути покращено.Производство колбас

Інший важливий аспект гастрономії — це те, що традиційні, знакові страви Csaba регулярно готуються в клубі за рецептами його членів. Таким способом вони зберігають традиції їжі, яка типова для цієї області, і видають майже забуті делікатеси.

Читайте також:

  • Тепер група може координувати зусилля з іншими гравцями галузі для взаємодії з державними органами.
  • Werkvertrag буде заборонений з початку 2021 року для компаній в німецької м'ясної промисловості , основним бізнесом яких є забій і переробка м'яса, в середу федеральний уряд Німеччини прийняв рішення заохочувати реструктуризацію для субпідряду робітників-мігрантів у Східній Європі, часто в поганих умовах. Модель широко критикувалася в галузі протягом десятиліть.
  • Сільськогосподарська галузь стикається з підвищеним попит на продукти харчування і жорсткістю природоохоронного законодавства. Ці обставини представляють відмінні можливості для компаній Agtech.

Зараз читають
10 неукривних сортів винограду для Підмосков'я: опис, фото, Особливості вирощування
10 неукривних сортів винограду для Підмосков'я: опис, фото, Особливості вирощування
Які сорти винограду можна виростити в Підмосков'ї без зимового укриття. ...
Вентиляція в погребі: Як правильно зробити витяжку
Вентиляція в погребі: Як правильно зробити витяжку
Вентиляція в погребі: види, конструкція системи, особливості монтажу. Як ...
Застосування кальцієвої селітри в саду і городі
Застосування кальцієвої селітри в саду і городі
Кальцієва селітра: склад і властивості добрива, коли, як і в яких дозах ...
Що цікавого можна дізнатися про симентальську породу??
Що цікавого можна дізнатися про симентальську породу??
Серед розмаїття тваринницьких галузей провідною є скотарська. Ця галузь ...
Китайський огірок: опису кращих сортів
Китайський огірок: опису кращих сортів
Існує такий різновид огірків, іменована «китайським огірком», яка відріз ...
30 Квітня – день бджіл
30 Квітня – день бджіл
В останні десятиліття число проживаючих на фермах і диких бджіл у всьому ...
Українська компанія впроваджує точне землеробство
Українська компанія впроваджує точне землеробство
Агропідприємство «Перспектива» цього року розпочинає впровадження точног ...
Новое youtube видео