Назад
На осінь запланований Фестиваль ковбас Csaba

Навигация по разделу

на осінь запланований Фестиваль ковбас Csaba

Цього року 22-25 жовтня планується провести 24-й фестиваль ковбаси Csaba в CsabaPark. Директор фестивалю Шандор Хегелі сказав про це на перших загальних зборах клубу ковбас Csaba, де його переобрали президентом.

Шандор Хегелі зазначив, що захід буде проводитися відповідно до чинного законодавства. Цілком можливо, що фестиваль буде проходити інакше, ніж раніше, у організації залишиться менше часу, і невідомо, як і скільки гостей можна прийняти.Немецкий мясник Йоханн Георг Ланер вважається, що сосиску винайшов німецький м'ясник Йоханн Георг Ланер.

Керівництво клубу також було обрано на загальних зборах. Валерія Корім знову стала керуючим головою, члени правління: Дьюла Лугоші, Бела Прохаска, Шандор Борка, Міклош Мешес, Чаба Гаал, Арпад Бондар і Шандор Хорват.Производство колбас

Шандор Хегелі підкреслив, що виробництво ковбас залишається в центрі клубного життя.Производство колбас

У той же час планується створити майстерню, де всі бажаючі можуть познайомитися з тонкощами ковбасного виробництва, використовуючи традиційні інгредієнти і спеції, але за допомогою найсучасніших інструментів. Таким чином, якість продукту може бути покращено.Производство колбас

Інший важливий аспект гастрономії — це те, що традиційні, знакові страви Csaba регулярно готуються в клубі за рецептами його членів. Таким способом вони зберігають традиції їжі, яка типова для цієї області, і видають майже забуті делікатеси.

Читайте також:

  • Тепер група може координувати зусилля з іншими гравцями галузі для взаємодії з державними органами.
  • Werkvertrag буде заборонений з початку 2021 року для компаній в німецької м'ясної промисловості , основним бізнесом яких є забій і переробка м'яса, в середу федеральний уряд Німеччини прийняв рішення заохочувати реструктуризацію для субпідряду робітників-мігрантів у Східній Європі, часто в поганих умовах. Модель широко критикувалася в галузі протягом десятиліть.
  • Сільськогосподарська галузь стикається з підвищеним попит на продукти харчування і жорсткістю природоохоронного законодавства. Ці обставини представляють відмінні можливості для компаній Agtech.

Зараз читають
Лисячий карликовий кролик: опис, фото, зміст, догляд і годування
Лисячий карликовий кролик: опис, фото, зміст, догляд і годування
Лисячий карликовий кролик: опис і відмінні риси, плюси і мінуси утриманн ...
Волзькі стрічкові голуби: опис, фото
Волзькі стрічкові голуби: опис, фото
Характерні зовнішні особливості волзької стрічкової породи голубів, можл ...
Порода курей легбар: фото і опис, несучість, особливості розведення в домашніх умовах
Порода курей легбар: фото і опис, несучість, особливості розведення в домашніх умовах
Розведення курей породи Легбар: опис породи і відмінності від інших порі ...
Кращі поради по боротьбі з бур'янами в городі
Кращі поради по боротьбі з бур'янами в городі
Кожен городник знає, що для того щоб ласувати власноруч вирощеними і еко ...
Томат "Золоте Серце": характеристика і агротехніка вирощування
Томат "Золоте Серце": характеристика і агротехніка вирощування
Томат "Золоте серце": докладний опис вирощування від п ...
Юкка: секрети вирощування в домашніх умовах
Юкка: секрети вирощування в домашніх умовах
Юка: секрети вирощування в домашніх условиях
Новое youtube видео