на осінь запланований Фестиваль ковбас Csaba
Цього року 22-25 жовтня планується провести 24-й фестиваль ковбаси Csaba в CsabaPark. Директор фестивалю Шандор Хегелі сказав про це на перших загальних зборах клубу ковбас Csaba, де його переобрали президентом.
Шандор Хегелі зазначив, що захід буде проводитися відповідно до чинного законодавства. Цілком можливо, що фестиваль буде проходити інакше, ніж раніше, у організації залишиться менше часу, і невідомо, як і скільки гостей можна прийняти. вважається, що сосиску винайшов німецький м'ясник Йоханн Георг Ланер.
Керівництво клубу також було обрано на загальних зборах. Валерія Корім знову стала керуючим головою, члени правління: Дьюла Лугоші, Бела Прохаска, Шандор Борка, Міклош Мешес, Чаба Гаал, Арпад Бондар і Шандор Хорват.
Шандор Хегелі підкреслив, що виробництво ковбас залишається в центрі клубного життя.
У той же час планується створити майстерню, де всі бажаючі можуть познайомитися з тонкощами ковбасного виробництва, використовуючи традиційні інгредієнти і спеції, але за допомогою найсучасніших інструментів. Таким чином, якість продукту може бути покращено.
Інший важливий аспект гастрономії — це те, що традиційні, знакові страви Csaba регулярно готуються в клубі за рецептами його членів. Таким способом вони зберігають традиції їжі, яка типова для цієї області, і видають майже забуті делікатеси.
Читайте також:
- Тепер група може координувати зусилля з іншими гравцями галузі для взаємодії з державними органами.
- Werkvertrag буде заборонений з початку 2021 року для компаній в німецької м'ясної промисловості , основним бізнесом яких є забій і переробка м'яса, в середу федеральний уряд Німеччини прийняв рішення заохочувати реструктуризацію для субпідряду робітників-мігрантів у Східній Європі, часто в поганих умовах. Модель широко критикувалася в галузі протягом десятиліть.
- Сільськогосподарська галузь стикається з підвищеним попит на продукти харчування і жорсткістю природоохоронного законодавства. Ці обставини представляють відмінні можливості для компаній Agtech.