помідори з яскравим смаком, щоб виділитися серед інших
Число вузькоспеціалізованих виробництв томатів на південному узбережжі Сицилії збільшується. Їх часто вирощують середні і малі підприємства, які бажають виділитися з сегмента товарів і, можливо, почати комерціалізацію за допомогою нішевих платформ або роздрібних продавців в Італії і за кордоном.
Бізнес Гьечино Руссо знаходиться в Марина-ді-Акате, колисці сицилійського виробництва фруктів і овочів.
«я заснував свій бізнес у 2003 році повністю самостійно. Зараз у мене є 2 га сучасних теплиць з якісною вентиляцією і системою крапельного зрошення. Я використовую стійкі методи безпідставного ВИРОЩУВАННЯ, джмелів-запилювачів і корисних комах».
У цьому сезоні буде три коротких циклу по 10 місяців, що гарантує наявність невеликих помідорів ягідного типу. Компанія спеціалізується на виробництві червоних і кольорових помідорів-вершків і незабаром почне вирощувати міні-томати Сан-Марцано для декількох партнерів.
Завдяки своїй пристрасті до досконалості і чистоти Руссо створив» i piccoli da gourmet«, набір продуктів, що продаються під брендами» Dennys«,» Magnolia «і»Perla d'oro".
" свіжі продукти з яскравим смаком вирощуються в період з лютого по кінець травня, у нас також є нові томатні соуси з червоних і жовтих томатів-вершків в банках по 315 або 580 г.вони зроблені з свіжозібраних, ідеально стиглих помідорів — прекрасно підходять для гурманів. Наша щоденна мета-виробляти якісні та вишукані страви, щоб наші італійські та іноземні клієнти (особливо в Англії та Ірландії) могли розраховувати на невеликі, але постійні поставки».
Читайте також:
- Фермер, вирощування томатів, Грегорі Нгвана, звик до врожайних років. Але в цьому сезоні погана погода: занадто мало опадів, а потім і занадто багато, в поєднанні з карантином в Камеруні, скоротила урожай, ускладнила транспортування і відігнала покупців.
- Томатний сектор стикається з все більш складним сценарієм. На додаток до збільшення виробничих витрат, конкуренції з боку третіх країн і Brexit, в цьому році йому також довелося боротися з економічним паралічем, викликаним пандемією, яка посилила кризу, присутній в секторі протягом декількох років.
- На європейських ринках томатів спостерігається повільна нормалізація, але у голландських і бельгійських виробників проблеми. Європейські уряди почали поступово відмовлятися від карантинних заходів щодо коронавірусу, щоб знову відкрити ресторани.