За кордоном цінують Угорську кукурудзу
Згідно з даними публічних компаній, Французька Bonduelle Group в Угорщині збільшила чистий обсяг продажів з 13,1 млн євро до 14,2 млн євро в 2019 році в порівнянні з попереднім роком.
В Угорщині працює 980 співробітників компанії, які виробляють 465 млн консервів щорічно.
В Угорщині група виробляє консервовані боби, зелений горошок, кукурудзу та нут на своїх заводах у Надькереші, Бекешчабі та Ньіршулесі. Під час виробництва використання консервантів обумовлено термічною обробкою, пише прес-служба групи. 5% їх продукції продається в Угорщині і 95% – в 28 країнах світу.
В Угорщині виробляється 36% кукурудзи BONDUELLE, компанія цього року переробила 156 тис.тонн овочів, з яких було вироблено 300 млн консервів.
Компанія була заснована двома братами-французами в 1926 році в покинутому сараї, бренд був створений в 1947 році. Сьогодні в усьому світі у французькій компанії працює 14,5 тис.осіб, причому тільки в Європі щорічно продається 722 тис. тонн овочів.
Читайте також:
- Через спеку Кукурудза на полях Німеччини перетворився на попкорн. Коли вранці 25 липня аграрій Карл Пехлер прийшов на своє кукурудзяне поле, то не повірив своїм очам: майже весь масив кукурудзи став попкорном. На думку хлібороба, причиною цього стала спека, яка забезпечила цього літа дуже високі температури повітря на всій території Німеччини.
- Європейський Союз вводить мито на імпорт кукурудзи , сорго та жита в розмірі 5,48 євро за тонну з 12 серпня 2020 року.
- Достаток шафранової кукурудзи у поєднанні з ослабленим бразильським реалом і кліматичними проблемами для врожаю США зробили бразильську кукурудзу надзвичайно конкурентоспроможною на міжнародному ринку в сезоні 2018/2019.