продаж борошна під час пандемії
Завод Heatherslaw Mill В форді і Еталі, Великобританія, перемелює близько 800 кг на тиждень, що на 500% більше його нормального рівня виробництва.
Млин виробляє щотижня борошно, щоб задовольнити попит під час пандемії. Полиці супермаркетів були очищені від борошна покупцями, які або панікували, або купували хліб.
Власник Дейв Харріс-Джонс сказав, що він працює так швидко, як може з доступною потужністю.
Магазини, в які він зазвичай поставляє борошно, збільшували свої замовлення різко.
Недолік борошна в супермаркетах викликаний тим, що пакувальні заводи не можуть задовольнити попит. Покупці звертаються до менших постачальників, які все ще можуть упакувати менші кількості.
Г-н Харріс-Джонс, який також працює волонтером у Національному парку гірських рятувальників Нортумберленда, використовував свою млин для підвищення обізнаності про свою роботу під час блокування.
Він піднявся на 32 сходинки млина, несучи мішок борошна по 20 кг 136 разів, що еквівалентно висоті Шевіот, найвищої вершини в Нортумберленді.
Читайте також:
- В I кварталі нинішнього року в Україні зменшилося виробництво пшеничного та пшенично-житнього борошна до 391 тисячі т.це на 12,8% менше показника за аналогічний період попереднього року.
- Рітейлери звинувачуються в нездатності запастися яловичиною під час великий британський тиждень яловичини.