в Угорщині Розпочато кампанію зі стимулювання споживання свинини
Уряд Угорщини закликає населення вживати більше свинини.
Міністерство з Єльського господарства Угорщини та Центр сільськогосподарського маркетингу (АМС) запустили весняну кампанію по збільшенню внутрішнього вживання місцевої високоякісної свинини.
Заступник Державного секретаря по сільському господарству Тамас Тарпатакі на прес-конференції в середу в Будапешті заявив, що рівень споживання свинини в Угорщині значно нижче, ніж в середньому по ЄС. Він становить, приблизно, дві третини від загального показника. Основною причиною стало підвищення цін на цей вид м'яса. Собівартість продукту зараз становить 2 дол. за кг.
Підняти попит на місцеву свинину вирішено шляхом підвищення інформованості споживачів про роль Червоного м'яса в збалансованому, здоровому харчуванні, про користь і якість місцевої свинини. По всій країні будуть організовані дегустації, фестивалі, професійні заходи та ін Крім того, вживаються заходи для підтримки місцевого виробника. Наприклад, з січня цього року магазини зобов'язали продавати свинячі тушки угорського виробництва.
- Різке скорочення поголів'я свиней в Китаї призведе до прискорення імпорту свинини до 4,2 млн. тонн в 2020 р.
- Документи про модернізацію, умови фінансування підприємства ЗАТ " Володимирське» вже підписані генеральним директором свинокомплексу Андрієм Парахневичем і губернатором Володимирської області Володимиром Сипягіним.
- Раніше ми писали вживання свинини українцями