через високу якість виробленої пшениці Франція підвищує показники експорту
Через високу якість виробленої пшениці, Франції гарантована висока конкурентоспроможність на зовнішніх ринках в поточному сезоні. Такі висновки зробив менеджер по регіонах Близького Сходу Soufflet Group Ізмаїл Фахмі, на конференції Middle East Grains&Oils Congress.
За словами Ізмаїла, третій рік поспіль рівень вмісту білка у французькій пшениці досягає 12%, що робить цю продукцію неймовірно якісною і привабливою для споживача. Це підтверджують реальні цифри: за минулий рік був здійснений найбільший експорт французької пшениці в Алжир, і було відвантажено понад 4 млн тонн продукції.
![Из-за высокого качества производимой пшеницы Франция повышает показатели экспорта Из-за высокого качества производимой пшеницы Франция повышает показатели экспорта](https://cdn.europravda.com.ua/images/9106/9106-88a7446463841fa75df7370fae02963e.jpg)
Ізмаїл Фахмі стверджує, що такий попит на світовому ринку до французької пшениці обумовлений її високою якістю, хорошими можливостями до транспортування і зберігання, зручностями цього транспортування, враховуючи близьке географічне положення до країн-імпортерів. Це дозволяє ефективно і швидко відвантажувати продукцію і підвищує конкурентноздатність.