Назад
Сушений інжир стає все більш популярний серед молоді

Навигация по разделу

сушений інжир стає все більш популярний серед молоді

Попит на сушений інжир останнім часом значно зріс, і змінився тип споживачів, які його купують. Хоча цей продукт традиційно популярний серед літніх людей, сьогодні він стає модним серед молодого населення, повідомляє представник фірми Plus Berries, яка в цьому році додала сушений інжир в свій каталог продукції.

«його потужна харчова цінність тягне за собою дуже високий запас енергії, тому інжир ідеально підходить для спортсменів», — говорить Ісмаель Кабанільяс з Caver, компанії Групи Plus Berries, відповідальної за виробництво сушеного інжиру.

кількість насіння всередині інжиру вказує на його якість. Плід, в якому менше 500 насінин, вважається середньої якості. Високоякісний повинен містити їх не менше 900. Але вести їх підрахунок-завдання не з легких.

Зростання споживання здорових продуктів також пояснює цю зміну тенденції, оскільки сушений інжир має важливі переваги для здоров'я. Продукт є відмінним джерелом клітковини, що робить його ідеальними для людей, які страждають запорами. Також фрукт містить магній, калій і кальцій, які покращують роботу м'язів і нервів. Ідеально підходить інжир для підтримки хорошого рівня заліза, а високий вміст кальцію допомагає зберегти кістки в хорошому стані.

Сушёный инжир

Велика частина інжиру, який обробляє Plus Berries, вирощується в іспанських регіонах Естремадура, Андалусія, Кастилія-Ла-Манча і Кастилія-Леон, а основними сортами є Калабасіта і Куелло-де-Дама. "Ці виробничі площі можуть забезпечити якість, необхідну нашим клієнтам", - говорить Ісмаель Кабанільяс. "Сорти, які ми використовуємо, сушаться на дереві. Кліматичні умови місцевості з високими температурами в період збирання врожаю дозволяють збирати плоди вже в сухому вигляді. Цей природний процес гарантує неінвазивне дозрівання, без стресу для фруктів і дозволяє нашим клієнтам насолоджуватися усіма відтінками смаку нашого продукту».

Читайте також:

  • В той час як попит на інжир на світовому та європейському ринках зростає, і більше 80% інжиру виробляється в Середземномор'ї, Хорватія не може підтримувати достатнє виробництво цього фрукта.
  • Очікується, що турецький сезон інжиру пройде дуже добре, оскільки Alanar прагне збільшити свою частку на всіх ринках, на яких фірма влаштувалася.
  • Рясні дощі взимку і навесні, низькі температури і періодична спека впливали на цвітіння і зав'язь плодів інжиру в Аліканте , так як фрукти дуже чутливі до змін клімату. Урожай, який почали збирати приблизно тиждень тому, був скорочений на 50% в порівнянні з минулим сезоном.

Зараз читають
Годування бройлерів комбікормами: як і скільки потрібно годувати, поради та інструкції по годівлі
Годування бройлерів комбікормами: як і скільки потрібно годувати, поради та інструкції по годівлі
Як годувати бройлерів комбікормом, якими повинні бути порції на різних е ...
Газоблоки плюси і мінуси. Переваги, недоліки та особливості будинків з газобетонних блоків.
Газоблоки плюси і мінуси. Переваги, недоліки та особливості будинків з газобетонних блоків.
Все про газобетон: з чого складається, як виробляється, види, переваги і ...
Город для ледачих: практичні поради для дачників
Город для ледачих: практичні поради для дачників
Город для ледачих допоможе забезпечити продуктами без особливого клопоту ...
Катальпа: дізнайтеся все про правильний догляд і посадку красивоцветущего дерева
Катальпа: дізнайтеся все про правильний догляд і посадку красивоцветущего дерева
Як правильно виростити катальпу на дачі: особливості посадки і догляду з ...
Як зробити парник своїми руками
Як зробити парник своїми руками
Як зробити парник своїми руками
Аматорська селекція винограду авторства в. у.Капелюшного: опис гібридної форми «Фурор» і її особливостей
Аматорська селекція винограду авторства в. у.Капелюшного: опис гібридної форми «Фурор» і її особливостей
Сорт який виробляє справжній фурор своєю врожайністю і дуже великими яго ...
Український батат має всі шанси для виходу на ринок ЄС
Український батат має всі шанси для виходу на ринок ЄС
Батат є дуже перспективною нішевою культурою для України щодо експорту, ...
Новое youtube видео