Назад
Сушений інжир стає все більш популярний серед молоді

Навигация по разделу

сушений інжир стає все більш популярний серед молоді

Попит на сушений інжир останнім часом значно зріс, і змінився тип споживачів, які його купують. Хоча цей продукт традиційно популярний серед літніх людей, сьогодні він стає модним серед молодого населення, повідомляє представник фірми Plus Berries, яка в цьому році додала сушений інжир в свій каталог продукції.

«його потужна харчова цінність тягне за собою дуже високий запас енергії, тому інжир ідеально підходить для спортсменів», — говорить Ісмаель Кабанільяс з Caver, компанії Групи Plus Berries, відповідальної за виробництво сушеного інжиру.

кількість насіння всередині інжиру вказує на його якість. Плід, в якому менше 500 насінин, вважається середньої якості. Високоякісний повинен містити їх не менше 900. Але вести їх підрахунок-завдання не з легких.

Зростання споживання здорових продуктів також пояснює цю зміну тенденції, оскільки сушений інжир має важливі переваги для здоров'я. Продукт є відмінним джерелом клітковини, що робить його ідеальними для людей, які страждають запорами. Також фрукт містить магній, калій і кальцій, які покращують роботу м'язів і нервів. Ідеально підходить інжир для підтримки хорошого рівня заліза, а високий вміст кальцію допомагає зберегти кістки в хорошому стані.

Сушёный инжир

Велика частина інжиру, який обробляє Plus Berries, вирощується в іспанських регіонах Естремадура, Андалусія, Кастилія-Ла-Манча і Кастилія-Леон, а основними сортами є Калабасіта і Куелло-де-Дама. "Ці виробничі площі можуть забезпечити якість, необхідну нашим клієнтам", - говорить Ісмаель Кабанільяс. "Сорти, які ми використовуємо, сушаться на дереві. Кліматичні умови місцевості з високими температурами в період збирання врожаю дозволяють збирати плоди вже в сухому вигляді. Цей природний процес гарантує неінвазивне дозрівання, без стресу для фруктів і дозволяє нашим клієнтам насолоджуватися усіма відтінками смаку нашого продукту».

Читайте також:

  • В той час як попит на інжир на світовому та європейському ринках зростає, і більше 80% інжиру виробляється в Середземномор'ї, Хорватія не може підтримувати достатнє виробництво цього фрукта.
  • Очікується, що турецький сезон інжиру пройде дуже добре, оскільки Alanar прагне збільшити свою частку на всіх ринках, на яких фірма влаштувалася.
  • Рясні дощі взимку і навесні, низькі температури і періодична спека впливали на цвітіння і зав'язь плодів інжиру в Аліканте , так як фрукти дуже чутливі до змін клімату. Урожай, який почали збирати приблизно тиждень тому, був скорочений на 50% в порівнянні з минулим сезоном.

Зараз читають
Солодкий перець «Фламенко f1»: характеристика і опис сорту, посадка і догляд, переваги і недоліки
Солодкий перець «Фламенко f1»: характеристика і опис сорту, посадка і догляд, переваги і недоліки
ВИРОЩУВАННЯ солодкого перцю «Фламенко f1»: вимоги до грунту, посів насін ...
Англійська Паркова троянда, сорт
Англійська Паркова троянда, сорт "Пілігрим": опис, фото
Англійська Паркова троянда «Пілігрим»: опис квітки. Особливості посадки ...
Обробка винограду перед укриттям на зиму: чим обприскувати виноград восени
Обробка винограду перед укриттям на зиму: чим обприскувати виноград восени
Правильна обробка винограду перед укриттям на зиму. Чим краще обприскува ...
Волошка: рецепти, лікувальні властивості і протипоказання
Волошка: рецепти, лікувальні властивості і протипоказання
Все про волошці лікувальному: якими властивостями володіє, коли і кому р ...
Підбірка найпопулярніших видів рудбекії
Підбірка найпопулярніших видів рудбекії
Підбірка найпопулярніших видів рудбекии
Сучасник стародавнього овоча – огірок сорту «Герман»
Сучасник стародавнього овоча – огірок сорту «Герман»
Огірки вже давно перестали бути чимось таким у наших регіонах, адже виро ...
Виробництво риби в Тюрінгії скоротилося
Виробництво риби в Тюрінгії скоротилося
У минулому році 60 компаній аквакультур у Тюрінгії справили 727 тонн риб ...
Новое youtube видео