Назад
У цьому сезоні відмінний ринок італійського винограду без кісточок

Навигация по разделу

у цьому сезоні відмінний ринок італійського винограду без кісточок

У цьому сезоні ринок винограду Італії розвивається дуже позитивно. "Якість хороша, як і ціни. Поки ми абсолютно не можемо скаржитися", - говорить бертус Шиппер з голландської компанії Zoutewelle.

«є достатньо винограду стандартної якості. Але дещо менше винограду Екстра хорошої якості. Це призвело до того, що ціни на упаковку в 7 кг італійського винограду досягали 13,5-14 євро. Це чудово для цього часу року".

винна кислота-натуральна харчова добавка Е334 виготовляється з лози і листя винограду.

Zoutewelle спеціалізується в основному на італійському винограді без кісточок. Тут найбільш важливими сортами є Italia, Palieri і Red Globe. "Я сподіваюся, що ми зможемо знову продавати ці сорти винограду до самого Різдва. Європейські поставки також обмежені", - говорить бертус.

Виноград без косточек

" в Іспанії помірний сезон з точки зору обсягів і якості. Так само, як і в Греції. В результаті перший Бразильський виноград без кісточок прибув на ринок рано. Ми очікували, що перший виноград без кісточок з Бразилії буде тільки через два тижні".

«на даний момент є потенціал для продажу саме італійського винограду. Цього місяця ми представляємо нову упаковку під нашим лейблом Lino. Нам цікаво дізнатися реакцію наших клієнтів", - підсумовує Бертус.

Читайте також:

  • Минулі вихідні характеризувалися градом і сильними вітрами в різних частинах Італії. Як повідомляє метеоролог Майколь Чечінато: «коли температура залишається високою протягом декількох днів, поява прохолодного повітря викликає нестабільність, шторми і смерчі».
  • " Фруктова кампанія в районах Центральної Сицилії не вселяє оптимізму», - сказав Даріо Бруккулері, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ підприємець з Кастрофіліпо . "Персики постраждали через погодні умови, для вишні немає хороших прогнозів ні з точки зору якості продукції, ні з точки зору торгівлі».
  • Зацікавлені сторони домовилися про ціну промислового раю на півночі Італії. у наступному сезоні переробники збираються платити виробникам всього на 1 євро більше торішньої ціни, тому що пропозиція знаходиться в балансі з попитом.

Зараз читають
Солодкий перець «Фламенко f1»: характеристика і опис сорту, посадка і догляд, переваги і недоліки
Солодкий перець «Фламенко f1»: характеристика і опис сорту, посадка і догляд, переваги і недоліки
ВИРОЩУВАННЯ солодкого перцю «Фламенко f1»: вимоги до грунту, посів насін ...
Англійська Паркова троянда, сорт
Англійська Паркова троянда, сорт "Пілігрим": опис, фото
Англійська Паркова троянда «Пілігрим»: опис квітки. Особливості посадки ...
Обробка винограду перед укриттям на зиму: чим обприскувати виноград восени
Обробка винограду перед укриттям на зиму: чим обприскувати виноград восени
Правильна обробка винограду перед укриттям на зиму. Чим краще обприскува ...
Волошка: рецепти, лікувальні властивості і протипоказання
Волошка: рецепти, лікувальні властивості і протипоказання
Все про волошці лікувальному: якими властивостями володіє, коли і кому р ...
Підбірка найпопулярніших видів рудбекії
Підбірка найпопулярніших видів рудбекії
Підбірка найпопулярніших видів рудбекии
Сучасник стародавнього овоча – огірок сорту «Герман»
Сучасник стародавнього овоча – огірок сорту «Герман»
Огірки вже давно перестали бути чимось таким у наших регіонах, адже виро ...
Виробництво риби в Тюрінгії скоротилося
Виробництво риби в Тюрінгії скоротилося
У минулому році 60 компаній аквакультур у Тюрінгії справили 727 тонн риб ...
Новое youtube видео