Назад
Ми п'ємо каву не тільки через кофеїн

Навигация по разделу

ми п'ємо каву не тільки через кофеїн

Ринок кава змінюється: споживання прохолодних напоїв пов'язане не тільки з споживанням кофеїну, але і все більше і більше людей звертаються до продуктів більш високої якості.

85% дорослого населення Угорщини п'ють каву регулярно, в середньому 2,7 чашки в день. Однак до зміни режиму в каві не було особливої культури, а це також означало, що угорці часто вживали неякісні напої, кращого їм не дозволяли.

якщо випивати до 3 чашок кави в день, це знизить ризик смерті від серцево-судинних захворювань.

У той же час ситуація сильно змінилася за останні 30 років: спочатку італійські продукти завоювали споживачів, а потім, як і в інших країнах регіону, почав зростати попит на преміальні продукти – точно так же, як десятиліттям раніше на ринку вина і бренді.

Кофе

Кількість споживаної кави не сильно змінюється, але продажі ростуть на 6-8% на рік, що також пов'язано з тим, що набувають все більшої популярності саме високоякісні міжнародні кавові бренди. В даний час відкривається все більше і більше так званих спеціалізованих кафе, оскільки споживчий попит на кавові напої зростає, а підприємства з обсмажування фірмових сортів кави також процвітають.

Кофе

Майстер бариста Іван Гаврис заявив, що не обов'язково відмовлятися від якісної кави вдома – це не завжди означає дорого. За словами експерта, спосіб приготування також важливіший за сировину, оскільки кавові зерна визначають якість готового напою всього на 20%. Кавоварка несе відповідальність ще за 20%, а решта 60% залежать від виробника.

Кофейные зёрна

Він також згадав, що, хоча слухати як потягують гарячу каву його відвідувачі не дуже приємно, це добре з точки зору насолоди більш ніж сотнею ароматичних компонентів кави.

Читайте також:

  • Німецька компанія Biolandhof Kelly вирощує люпин і виробляє з нього Кава, сироп, пластівці, борошно і косметичне масло.
  • Експерти " алтайської ветеринарної радіологічної лабораторії» виявили в кавових напоях типу» три в одному " перевищення рівня пліснявих грибів і цвілі, що в последуещем, зможе призвести до серйозних захворювань.
  • Як використовувати дубові жолуді для приготування кави.

Зараз читають
Груша «Райдужна»: опис сорту, фото
Груша «Райдужна»: опис сорту, фото
Груша «Райдужна»: характеристика сорту, історія селекції, опис дерев і п ...
Як заморозити вишню на зиму: кращі рецепти
Як заморозити вишню на зиму: кращі рецепти
Як заморозити вишню на зиму в домашніх умовах: все про способи заморозки ...
Як правильно утримувати кроликів в шедах: особливості створення умов на кролячої ферми
Як правильно утримувати кроликів в шедах: особливості створення умов на кролячої ферми
Як правильно утримувати кроликів в шедах: особливості створення умов на ...
Основні хвороби груші: профілактика, причини і лікування
Основні хвороби груші: профілактика, причини і лікування
Основні хвороби груші: профілактика, причини і лечение
Кращі сорти білокачанної капусти
Кращі сорти білокачанної капусти
Капусту можна їсти в будь-якому вигляді, і це завжди смачно і, що важлив ...
EAS Group відкриває третю польову станцію в Латинській Америці
EAS Group відкриває третю польову станцію в Латинській Америці
Агрохімічна компанія Eurofins Agroscience Services Ltd оголосила про дод ...
Новое youtube видео