Назад
Післязбиральна Логістика — важлива частина ВИРОЩУВАННЯ мікрозелені

Навигация по разделу

післязбиральна Логістика-важлива частина ВИРОЩУВАННЯ мікрозелені

Завдання полягає не тільки в тому, щоб вирощувати кращу мікрозелень, але і в тому, щоб доставити її покупцям в ідеальному стані. Це бачення ферми Todorovi-і це не просто слова.

Болгарський закритий об'єкт вирощує і поставляє мікрозелень. "Коли деякі німецькі клієнти, які керують ресторанами на гірськолижному курорті Банско, побачили наші продукти і спробували їх якість, вони попросили нас доставити їх не тільки в їх болгарські Ресторани, але і в їхні заклади в Німеччині. Вони навіть запропонували покрити транспортні витрати, але в той час у нас не було надійної транспортної компанії, яка могла б доставити нашу продукцію протягом 24-30 годин. Це одне з наших основних правил, тому нам довелося відмовитися".

Проростки червоної капусти містять 147 мг вітаміну з в 100 гр, що дорівнює 245% від денної норми для дорослої людини.

Юліан Тодоров з гордістю розповідає про ферму Todorovi і про мікрозелені, яку вони вирощують. Він і його дружина строго стежать за роботою своїх співробітників, а також за якістю і смаком продукції. Вирощені під землею в багатошаровій установці в Південній Болгарії, недалеко від Греції, продукти купують шеф - кухарі 3,4-і 5-зіркових ресторанів, а також різні мережі магазинів типу Cash and Carry, такі як METRO Болгарія і METRO Греція, чого Юліан Тодоров навіть не очікував 13 років тому, коли він почав вирощувати мікрозелень для свого здоров'я.

" у той час я не міг знайти мікрозелень в Європі, тому я почав вирощувати її сам, купуючи насіння в США. Мої друзі хотіли, щоб я вирощував і для них. Деякі з них почали використовувати мою продукцію в своїх ресторанах, а інші — для власного здоров'я. Так народилася ідея створення професійної ферми", - говорить Юліан.

Производство микрозелени

Після розширення власного бізнесу Юліан зумів вступити в Асоціацію з 11 однодумців, які виробляють і постачають свіжу мікрозелень тільки найвищої якості в Європі.

Поточний асортимент включає: мангольд, червоний амарант, солодку кукурудзу, кілька видів редису, базилік, брокколі, соняшник і гірчицю, рожеву капусту, арагулу, червоний буряк, горох, крес-салат, щавель з червоними прожилками, кольрабі, Чіа, настурцію і багато іншого.

Читайте також:


Зараз читають
Солодкий перець «Фламенко f1»: характеристика і опис сорту, посадка і догляд, переваги і недоліки
Солодкий перець «Фламенко f1»: характеристика і опис сорту, посадка і догляд, переваги і недоліки
ВИРОЩУВАННЯ солодкого перцю «Фламенко f1»: вимоги до грунту, посів насін ...
Англійська Паркова троянда, сорт
Англійська Паркова троянда, сорт "Пілігрим": опис, фото
Англійська Паркова троянда «Пілігрим»: опис квітки. Особливості посадки ...
Обробка винограду перед укриттям на зиму: чим обприскувати виноград восени
Обробка винограду перед укриттям на зиму: чим обприскувати виноград восени
Правильна обробка винограду перед укриттям на зиму. Чим краще обприскува ...
Волошка: рецепти, лікувальні властивості і протипоказання
Волошка: рецепти, лікувальні властивості і протипоказання
Все про волошці лікувальному: якими властивостями володіє, коли і кому р ...
Підбірка найпопулярніших видів рудбекії
Підбірка найпопулярніших видів рудбекії
Підбірка найпопулярніших видів рудбекии
Сучасник стародавнього овоча – огірок сорту «Герман»
Сучасник стародавнього овоча – огірок сорту «Герман»
Огірки вже давно перестали бути чимось таким у наших регіонах, адже виро ...
Виробництво риби в Тюрінгії скоротилося
Виробництво риби в Тюрінгії скоротилося
У минулому році 60 компаній аквакультур у Тюрінгії справили 727 тонн риб ...
Новое youtube видео