Назад
Післязбиральна Логістика — важлива частина ВИРОЩУВАННЯ мікрозелені

Навигация по разделу

післязбиральна Логістика-важлива частина ВИРОЩУВАННЯ мікрозелені

Завдання полягає не тільки в тому, щоб вирощувати кращу мікрозелень, але і в тому, щоб доставити її покупцям в ідеальному стані. Це бачення ферми Todorovi-і це не просто слова.

Болгарський закритий об'єкт вирощує і поставляє мікрозелень. "Коли деякі німецькі клієнти, які керують ресторанами на гірськолижному курорті Банско, побачили наші продукти і спробували їх якість, вони попросили нас доставити їх не тільки в їх болгарські Ресторани, але і в їхні заклади в Німеччині. Вони навіть запропонували покрити транспортні витрати, але в той час у нас не було надійної транспортної компанії, яка могла б доставити нашу продукцію протягом 24-30 годин. Це одне з наших основних правил, тому нам довелося відмовитися".

Проростки червоної капусти містять 147 мг вітаміну з в 100 гр, що дорівнює 245% від денної норми для дорослої людини.

Юліан Тодоров з гордістю розповідає про ферму Todorovi і про мікрозелені, яку вони вирощують. Він і його дружина строго стежать за роботою своїх співробітників, а також за якістю і смаком продукції. Вирощені під землею в багатошаровій установці в Південній Болгарії, недалеко від Греції, продукти купують шеф - кухарі 3,4-і 5-зіркових ресторанів, а також різні мережі магазинів типу Cash and Carry, такі як METRO Болгарія і METRO Греція, чого Юліан Тодоров навіть не очікував 13 років тому, коли він почав вирощувати мікрозелень для свого здоров'я.

" у той час я не міг знайти мікрозелень в Європі, тому я почав вирощувати її сам, купуючи насіння в США. Мої друзі хотіли, щоб я вирощував і для них. Деякі з них почали використовувати мою продукцію в своїх ресторанах, а інші — для власного здоров'я. Так народилася ідея створення професійної ферми", - говорить Юліан.

Производство микрозелени

Після розширення власного бізнесу Юліан зумів вступити в Асоціацію з 11 однодумців, які виробляють і постачають свіжу мікрозелень тільки найвищої якості в Європі.

Поточний асортимент включає: мангольд, червоний амарант, солодку кукурудзу, кілька видів редису, базилік, брокколі, соняшник і гірчицю, рожеву капусту, арагулу, червоний буряк, горох, крес-салат, щавель з червоними прожилками, кольрабі, Чіа, настурцію і багато іншого.

Читайте також:


Зараз читають
«Байтрил» для кроликів: дозування, інструкція із застосування
«Байтрил» для кроликів: дозування, інструкція із застосування
Лікувальний засіб " Байтрил» для кроликів: склад і форма випуску, фармак ...
Черешня
Черешня "Червона Гірка": опис сорту, фото
Все про сорт черешні Червона Гірка. Опис її дерева, плодів, морозостійко ...
Жовті плями на листках груші, або як позбутися від іржі
Жовті плями на листках груші, або як позбутися від іржі
Обговорення грибкової хвороби груші, яка дає жовті плями на листках. Сту ...
Бузок вінцевий: опис і ВИРОЩУВАННЯ
Бузок вінцевий: опис і ВИРОЩУВАННЯ
Чубушник вінцевий – чудовий квітучий чагарник, який заповнить весь сад с ...
Жито як сидерат, особливості зеленого добрива
Жито як сидерат, особливості зеленого добрива
Жито як сидерат, особливості зеленого добрива
Новое youtube видео