нарізані і упаковані гарбуза набувають все більшої популярності серед споживачів
Осінь-ідеальний час для покупки гарбузів, оскільки зараз сезон і їх багато. Щоб полегшити споживання та збільшити продажі, Sipo спеціалізується на постачанні попередньо нарізаних гарбузів.
« гарбуза - це овочі середнього розміру, тому їх нелегко купити, оскільки споживачі, як правило, вважають за краще маленькі порції, які можна приготувати швидко і без відходів. Ось чому пару років тому ми почали спеціалізуватися на продажах цілих лотків з кращими сортами гарбузів, готових до приготування», — пояснює генеральний директор Sipo Массіміліано Чеккаріні.
Це напівавтоматичний процес, так як гарбуза очищаються машинами і розрізаються вручну. "Ми провели різні випробування і прийшли до висновку, що Ручна нарізка продовжує термін зберігання. Наша відмінна риса в тому, що ми поставляємо споживачам високоякісні гарбуза, для яких втручання кваліфікованого персоналу як і раніше дуже важливо».
Гарбузи родом з Італії і вирощуються в найбільш підходящих для цього районах. У цей період в долині річки по вирощують гарбузи сортів Деліка, Баттернат, Наполі і Моската.
" крім лотків, є також більші шматки, які споживачі можуть потім розрізати на свій розсуд. Важливо збільшити споживання цього овоча, оскільки він володіє значними поживними властивостями".
Дієтолог Джанкарла Монтічеллі пояснює: «зимові гарбузи — справжня дієтична їжа. Помаранчевий колір підкреслює високий вміст каротиноїдів (речовин, що захищають від різних видів раку, хвороб серця і діабету 2 типу) і вітаміну А.також овоч містить вітамін C, E (потужний антиоксидант) і вітаміни, що входять до групи B. Крім того, він містять калій, мідь, марганець і залізо».
Читайте також:
- Минулі вихідні характеризувалися градом і сильними вітрами в різних частинах Італії . Як повідомляє метеоролог Майколь Чечінато: «коли температура залишається високою протягом декількох днів, поява прохолодного повітря викликає нестабільність, шторми і смерчі».
- " Фруктова кампанія в районах Центральної Сицилії не вселяє оптимізму», — сказав Даріо Бруккулері, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ підприємець з Кастрофіліпо. "Персики постраждали через погодні умови, для вишні немає хороших прогнозів ні з точки зору якості продукції, ні з точки зору торгівлі».
- В Італії не так давно відбувся оригінальний Захід - Національний чемпіонат з гігантських гарбузів, який проводиться щороку в Понтедері, провінція Піза. Його організатором є Асоціація Ло Цукконе. Цього року перше місце зайняв гарбуз вагою понад 818 кг.