Назад
Нарізані і упаковані гарбуза набувають все більшої популярності серед споживачів

Навигация по разделу

нарізані і упаковані гарбуза набувають все більшої популярності серед споживачів

Осінь-ідеальний час для покупки гарбузів, оскільки зараз сезон і їх багато. Щоб полегшити споживання та збільшити продажі, Sipo спеціалізується на постачанні попередньо нарізаних гарбузів.

« гарбуза - це овочі середнього розміру, тому їх нелегко купити, оскільки споживачі, як правило, вважають за краще маленькі порції, які можна приготувати швидко і без відходів. Ось чому пару років тому ми почали спеціалізуватися на продажах цілих лотків з кращими сортами гарбузів, готових до приготування», — пояснює генеральний директор Sipo Массіміліано Чеккаріні.

для того, щоб приготувати 1 л гарбузової олії, потрібно переробити близько 35 гарбузів.

Це напівавтоматичний процес, так як гарбуза очищаються машинами і розрізаються вручну. "Ми провели різні випробування і прийшли до висновку, що Ручна нарізка продовжує термін зберігання. Наша відмінна риса в тому, що ми поставляємо споживачам високоякісні гарбуза, для яких втручання кваліфікованого персоналу як і раніше дуже важливо».

Выращивание тыквГарбузи родом з Італії і вирощуються в найбільш підходящих для цього районах. У цей період в долині річки по вирощують гарбузи сортів Деліка, Баттернат, Наполі і Моската.

" крім лотків, є також більші шматки, які споживачі можуть потім розрізати на свій розсуд. Важливо збільшити споживання цього овоча, оскільки він володіє значними поживними властивостями".

Дієтолог Джанкарла Монтічеллі пояснює: «зимові гарбузи — справжня дієтична їжа. Помаранчевий колір підкреслює високий вміст каротиноїдів (речовин, що захищають від різних видів раку, хвороб серця і діабету 2 типу) і вітаміну А.також овоч містить вітамін C, E (потужний антиоксидант) і вітаміни, що входять до групи B. Крім того, він містять калій, мідь, марганець і залізо».

Читайте також:

  • Минулі вихідні характеризувалися градом і сильними вітрами в різних частинах Італії . Як повідомляє метеоролог Майколь Чечінато: «коли температура залишається високою протягом декількох днів, поява прохолодного повітря викликає нестабільність, шторми і смерчі».
  • " Фруктова кампанія в районах Центральної Сицилії не вселяє оптимізму», — сказав Даріо Бруккулері, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ підприємець з Кастрофіліпо. "Персики постраждали через погодні умови, для вишні немає хороших прогнозів ні з точки зору якості продукції, ні з точки зору торгівлі».
  • В Італії не так давно відбувся оригінальний Захід - Національний чемпіонат з гігантських гарбузів, який проводиться щороку в Понтедері, провінція Піза. Його організатором є Асоціація Ло Цукконе. Цього року перше місце зайняв гарбуз вагою понад 818 кг.

Зараз читають
Гузмания: пересадка в домашніх умовах, догляд, грунт
Гузмания: пересадка в домашніх умовах, догляд, грунт
Навіщо і як часто потрібно робити пересадку Гузмании. Як правильно зроби ...
Інкубатор
Інкубатор "Стимул-4000" Фермерський : огляд, опис характеристик і інструкція із застосування
Інкубатор моделі "Стимул-4000": опис, технічні та виробничі характеристи ...
Пасинкування винограду: коли і як проводити процедуру
Пасинкування винограду: коли і як проводити процедуру
Все про пасинкування винограду: коли і як проводити, позитивні і негатив ...
Успішне вирощування огірків взимку на підвіконні
Успішне вирощування огірків взимку на підвіконні
Успішне вирощування огірків взимку на подоконнике
Лікувальні властивості купени: застосування її в народній медицині
Лікувальні властивості купени: застосування її в народній медицині
Лікувальні властивості купени: застосування її в народній медицине
У преріях Канади зростає кількість заяв про град
У преріях Канади зростає кількість заяв про град
Кількість заяв про град за липень зросла. Канадська асоціація з вирощува ...
Сир в Україні подорожчав у кілька разів
Сир в Україні подорожчав у кілька разів
Сир в Україні подорожчав у кілька раз
Новое youtube видео